<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6346770\x26blogName\x3dTHE+LIVING+EARENDUR\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://earendur.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://earendur.blogspot.com/\x26vt\x3d3643492081391207325', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

THE LIVING EARENDUR

"...Those Words are not Enough..."

ALL THESE DAYS

Memang aku dah agak dah minggu ni memang ramai staff yang on leave. Biasalah dah nak dekat KONG XI FA CAI. Ok la jugak. Lusa dah nak balik Kuching. Tiket aku yang kat laci asyik dibelek-belek.. kot kot nanti tersalah haribulan. Sia-sia ja beli nanti. Plan ari ni nak shopping sikit sebelum balik. My small litle cousins keep on asking... "dont forget to buy us present ok..?" Yalah. After this maybe susah nak balik. Lagipun cuti CNY ni agak panjang la cuti.. wohoooo! Boleh juak minum kopi ngan Charles kat kedai kopi Batu 3.

Itulah berkat. Sempena Chinese New Year ada la jugak dapat ang pow dari bos. Dah tua-tua cam ni memang susah nak dapat angpow.. Boleh la jugak belanja ke KFC and makan hot & spicy meal No.3 ngan member seperjuangan. Kenyang banget sih!

Oh ya, semalam dan Jumaat lepas.. U|X band dan Ps. Daniel punya pelayanan memang sangat memberkati. Tak sangka ramai pulak yang datang ke Grace semalam. Bestnyer! Terdorong sungguh dengan apa yang dikongsikan dan harap-harap bisa ketemu lagi di masa yang akan datang. Sungguh! God Bless ya all!!

:: unity unity unity, that's the way ::
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

>> Posted by Anonymous Anonymous on 1:17 AM

Enjoyed a lot!
»    



» Post a Comment